Oletko jo asiakas?

Erikois- ja yliopistokirjastot

Mikromarc 3 on käytössä 320 erikois- ja tieteellisessä kirjastossa Pohjoismaissa. Vahvuutena on erityisesti Mikromarcin aineistotietokanta monipuolisine hakumahdollisuuksineen, myös muista tietokannoista. Mikromarcin sisäänrakennettu kaukolainamoduuli helpottaa kaukolainojen tilausta sekä seurantaa.

Mikromarc 3 on täysiverinen kirjastojärjestelmä vaativaankin erikoiskirjastokäyttöön. Järjestelmä sisältää erikois- ja tieteellisessä kirjastossa päivittäisessä työssä tarvittavia moduuleita sekä toimintoja:

  • Aineistotietokanta
  • Lainauksenvalvonta
  • Kaukolainat
  • Verkkokirjasto (OPAC)
  • Hankinta
  • Kausijulkaisut
  • Tilastot ja raportit

Mikromarc 3 on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Vaativan kirjastotyön tekemisen ei tarvitse olla hankalaa! Mukana tuleva itsepalvelutoiminto nopeuttaa ja säästää aikaa asiakaspalvelussa. Nykyaikaiset käyttöliittymät niin virkailijapuolella kuin verkkokirjastossakin helpottavat asiointia. Käyttäjäystävällisyys on ollut yksi kehitysfilosofiamme kulmakivistä.

 

Avoimuus ja nykyaikaisuus ovat Mikromarc 3:n tärkeimpiä kehitysnäkökulmia. Modernin teknologian käyttö mahdollistaa ketterän kehityksen. Mikromarc 3:n API-kommunikointi yhdistää toiset järjestelmät Mikromarciin (CS Library, Libris Fjärrlån, Syndetics mm.). RFID-teknologian tuki sekä yhteensopivuus automaattien kanssa takaavat miellyttävän Mikromarc 3-käyttökokemuksen.

Haluatko lisää infoa?

Mikael Bäckman

Puh: +358 (0)10 820 4041

S-posti: mikael.backman@axiell.com

Tulosta sivuTulosta sivu

Mikromarc 3 på 290 sek

Ta en snabbtitt på Mikromarcs moduler och funktioner.

Open Library Solutions Finland Oy

- A company within Axiell Group

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa, Finland
Puhelin: 029 000 9500
support-fi@axiell.com

 

Axiell Finland Oy


Puhelinvaihde: 029 000 9500
suomi@axiell.com

Vantaan pääkonttori
Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

Yhteistyökumppanit

Kaikki yhteistyökumppanimme