Oletko jo asiakas?

Vaasa ensimmäinen Suomessa

Vaasan kaupunginkirjasto on käyttänyt Mikromarc 3:a joulukuusta 2014 lähtien
Etsimme modernia järjestelmää, jolla on kehityspotentiaalia. Järjestelmän valinta tapahtui intensiivisen hankinta- ja arviointiprosessin jälkeen. Prosessissa otimme huomioon muun muassa laadun, toiminnallisuuden, hinnan sekä ylläpitokustannukset.
 
Olemme kokeneet Mikromarcin loogisesti rakennetuksi ja tämän vuoksi käytännön työskentely ja käytön opettelu on helppoa. Nidemoduuli on vahva työkalu kokoelmatyössä ja olemme tyytyväisiä myös vapaatekstihakuun. Kaukolainamoduuli on erinomainen. Mikromarcin järjestelmänhallinnan toiminnot toimivat sujuvasti ja ne antavat meille mahdollisuuden muuttaa itse parametreja ja tekstejä, mikä vuorostaan nopeuttaa muutosten aktivoimista tietokannassa.
 
Koska olimme Suomen ensimmäinen kirjasto, joka otti käyttöön Mikromarc 3:n, olemme painottaneet suomalaisten kirjastojen tarpeita ja menettelyjä. Olemme huomanneet, että järjestelmän kehittäjät ovat ottaneet nämä seikat huomioon rakentavalla tavalla. 
 
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tukeen ja sen kautta saamaamme apuun. Mikään kysymys ei ole liian pieni tai merkityksetön, jotta sitä ei otettaisi vakavasti. Myös suuremmat avuntarpeet hoidetaan positiivisessa hengessä.
 
Mikromarc Vaasassa
  • Niteiden kokonaismäärä aineistotietokannassa n. 593 000
  • Vuosittainen lainamäärä runsaat 1,2 milj.
  • Kirjastojen kokonaismäärä 9 (pääkirjasto + 8 lähikirjastoa), 2 laitoskirjastoa, 1 kirjastoauto, 1 ammattiopisto, 17 koulukirjastoa 

Haluatko lisää infoa?

Mikael Bäckman

Puh: +358 (0)10 820 4041

S-posti: mikael.backman@axiell.com

Tulosta sivuTulosta sivu

Mikromarc 3, 290 sekunnissa

Ta en snabbtitt på Mikromarcs moduler och funktioner.

Open Library Solutions Finland Oy

- A company within Axiell Group

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa, Finland
Puhelin: 029 000 9500
support-fi@axiell.com

 

Axiell Finland Oy


Puhelinvaihde: 029 000 9500
suomi@axiell.com

Vantaan pääkonttori
Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

Yhteistyökumppanit

Kaikki yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanit