Oletko jo asiakas?

Laaja valikoima palveluita

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteisiimme liittyviä palveluita, aina verkkokirjastomuokkauksista ja konvertoinnista koulutuksiin ja konesalipalveluihin.

Tavoitteenamme on, että kaikki on asiakkaillemme mahdollisimman yksinkertaista ja mukavaa. Lue lisää suuresta palvelutarjonnastamme:
 

Koulutus

Open Library Solutions Finland Oy tarjoaa useita erityyppisiä koulutuksia Mikromarc 3:n käyttöön. Koulutukset järjestetään kurssimuotoisina asiakkaan tiloissa.

 

Konsultointi

Tarjoamme useita erilaisia palveluita helpottaaksemme päivittäistä työskentelyä Mikromarcilla. Meillä on useita valmiita paketteja, mutta voimme myös luoda kokonaisuuden tarpeidenne mukaan.

 

Konvertointi

Pohjoismaisella konsernillamme on paljon kokemusta erityyppisten tietokantojen konvertoinnista Mikromarciin.

 

Verkkokirjastoräätälöinnit

Open Library Solutions Finland Oy tarjoaa useita erilaisia räätälöintejä Mikromarc 3:n ja CS Library verkkokirjastoille. 

 

Konesalipalvelu

Keskitetty konesalipalvelu pienentää kustannuksiasi ja antaa turvaa ja vakautta. Internetin kautta kirjastoa käyttävien määrä kasvaa tasaisesti, ja tämä luo tarvetta saatavuudelle kellon ympäri. Keskitetyn konesalipalvelun avulla voit olla varma, että kirjaston aineistotietokanta on saatavilla internetissä ja päivitykset tapahtuvat jouhevasti, ilman tarvetta järjestelmän alasajolle.

 

Mikromarc 3 - tabletilla

Mikromarc 3:a voi käyttää joustavasti myös tabletilla. Tarjoamme toimivan ratkaisun liikkuvalle kirjastolle. 

 

Mikromarc SMS

SMS-toiminto säästää sekä aikaa että rahaa kirjastolle: yksi viesti maksaa 6 senttiä, kun taas kirje maksaa huomattavasti enemmän ja vaatii käsityötä. 

 

Mobiili verkkokirjasto

Kirjaston asiakkaat voivat käyttää verkkokirjastoa älypuhelimillaan helposti vuorokauden ympäri mobiilin verkkokirjaston avulla. 

 

OAI-PMH

OAI-PMH:n avulla tietueita voi siirtää sujuvasti Mikromarc 3:sta toisiin järjestelmiin. Yhteistyö mm. Finnan kanssa tapahtuu OAI-PMH:n avulla.

 

Avoin kirjasto

Avoin kirjasto on ratkaisu tilanteeseen, jossa asiakkaille halutaan tarjota laajempia aukioloaikoja ilman asiakaspalvelua. Kommunikaatio kirjastojärjestelmän kanssa tapahtuu SIP2-protokollan avulla.

 

RFID

Mikromarc 3 tukee RFID:n käyttöä ja on yhteensopiva markkinoilla olevien toimittajien tuotteiden kanssa.

Mikromarc 3, 290 sekunnissa (Kieli: Sv) 

Tutustu Mikromarcin moduuleihin ja toimintoihin. (Kieli: Sv)

Open Library Solutions Finland Oy

- A company within Axiell Group

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa, Finland
Puhelin: 029 000 9500
support-fi@axiell.com

 

Axiell Finland Oy


Puhelinvaihde: 029 000 9500
suomi@axiell.com

Vantaan pääkonttori
Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

Yhteistyökumppanit

Kaikki yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanit