Oletko jo asiakas?

Yleiset kirjastot

Yleiset kirjastot

Open Library Solutions Finland Oy on kasvava suomalainen kirjastojärjestelmätoimittaja ja tavoitteenamme on kasvattaa tarjontaamme markkinoilla. Pohjoismaissa lähes 2000 kirjastoa käyttää Mikromarc 3-kirjastojärjestelmää.

Mikromarc 3 on täysiverinen kirjastojärjestelmä yleisille kirjastoille. Järjestelmä sisältää modernin kirjaston tarvitsemia moduuleita sekä toimintoja:

  • Aineistotietokanta
  • Lainauksenvalvonta
  • Kaukolainat
  • Verkkokirjasto (OPAC)
  • Hankinta
  • Kausijulkaisut
  • Tilastot ja raportit

Mikromarc 3 on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen niin kirjaston henkilökunnalle kuin asiakkaallekin. Mikromarc 3 sisältää myös itsepalvelumahdollisuuden, joka säästää aikaa. Sekä virkailijapuolen että verkkokirjaston käyttöliittymän on intuitiivinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen. Käyttäjäystävällisyys on ollut Mikromarc 3:n kehityksessä tärkeimpänä lähtökohtana.

 

Mikromarc 3 on rakennettu moderneimman teknologian mukaan, joka mahdollistaa suuren kehityspotentiaalin eteenpäin katsovalle kirjastojärjestelmälle. Toinen tärkeä tekijä järjestelmän kehityksessä on ollut avoimuus. Mikromarc kommunikoi monien muiden järjestelmien kanssa nk. APIen avulla (esimerkiksi CS Library, Media Direkt, Syndetics, Libris Fjärrlån, SPAR ja monet muut).

 

Mikromarc 3 on yhteensopiva myös RFID-teknologian sekä monien automaattien kanssa.

Haluatko lisää infoa?

Mikael Bäckman

Puh: +358 (0)10 820 4041

S-posti: mikael.backman@axiell.com

Tulosta sivuTulosta sivu

Vårgårda folkbibliotek

Vårgårda folkbibliotek valde Mikromarc 3 för utvecklingspotentialen och att driftskostnaderna halverades. Mikromarc3 sjösattes i början av 2011.

 

Läs mer 

Borås stad

Borås stad valde Mikromarc 3 när de sökte ett system med stora utvecklingsmöjligheter och hög kapacitet när det gäller interaktivitet, tillgänglighet och service.

 

Läs mer 

Open Library Solutions Finland Oy

- A company within Axiell Group

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa, Finland
Puhelin: 029 000 9500
support-fi@axiell.com

 

Axiell Finland Oy


Puhelinvaihde: 029 000 9500
suomi@axiell.com

Vantaan pääkonttori
Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

Yhteistyökumppanit

Kaikki yhteistyökumppanimme